avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alba-neagra
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alba-neagra

Buna seara as dori sa stiu si eu ce inseamna mai exact Oug 77 2009 art 23 alineatul 2 litera D; infracţiunii de organizare de jocuri de noroc clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului,(alba neagra)cam ceva de genul asta am inteles.. Iar pedeapsa este de la 1-5ani sau contraventie.Ceea ce ma intereseaza pe mine este daca se poate ajunge la un eventual dosar penal bazat pe aceasta lege.. Multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:24, 21 Martie 2013
nu cunosc norma respectiva dar daca ce spuneti e corect si e norma penala, da se poate si trebuie sa ajunga la dos. penal, daca se probeaza infractiunea.
Si cum se poate proba? Normal ar trebui flagrant nu? Iar pt alba neagra.. Nu cred ca se fac flagrante..
e asta-i treaba organelor nu a noastra, mj. de proba sunt cele stabilite de normele procedurale penale nu de noi. oricum nu trebuie sa probeze cel acuzat ca e nevinovat ci autoritatile ca este vinovat dincolo de orice dubiu (in teorie cel putin).
Si nu ar fi nici o modalitate prin care un avocat sa faca In asa fel Incat sa incurce putin organele si sa il scoata curat pe invinuit?
e dreptul dvs. sa-l cautati si sa-l gasiti pe acela, eu nu-mi pot da cu parerea (decat de gard, eventual). succes si nu va speriati pt. ca inteleg ca nu este o infr. prea grava daca are ca alternativa contrav. judecatorii nu sunt niste satrapi care se reped sa ia libertatea pacatosului ci , in penal mai ales, judeca cu mai multa omenie (este un termen nu prea potrivit, dar altceva nu am gasit la indemana, pt. ca si in celalalte materii nepenale nu o fac altfel).

Alte discuții în legătură

Buna dimineața îmi puteți spune și mie va rog ce înseamnă ... Buba Cătălin Buba Cătălin Buna dimineața îmi puteți spune și mie va rog ce înseamnă infracțiuni la alte legi speciale alin.2 lit c din OUG 77/2009 mulțumesc (vezi toată discuția)
Ordonanta 77 / 2009 adelam31 adelam31 Vă rog sa-mi spuneți dacă art 23 lit d din ordonanta de urgenta 77/ 2009 pentru jocul de noroc alba neagra mai este valabil, dacă s-a schimbat codul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau trafic de influenta dandaniasi dandaniasi Prin luna mai 2011 am fost solicitat de un cetatean sa-l ajut intr-o problema cu politia. Acesta avea permisul suspendat si cunoscand faptul ca am anumite ... (vezi toată discuția)