avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineața îmi puteți spune și mie va rog ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineața îmi puteți spune și mie va rog ce înseamnă ...

Buna dimineața îmi puteți spune și mie va rog ce înseamnă infracțiuni la alte legi speciale alin.2 lit c din OUG 77/2009 mulțumesc

Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 10:03, 30 Ianuarie 2022
Art. 23 alin. 2 Constituie infracțiune și se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă următoarele fapte:

lit. c - organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri;

De exemplu, alba-neagra......
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2022
Cabinet avocat Mihai Gaita, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 77 / 2009 adelam31 adelam31 Vă rog sa-mi spuneți dacă art 23 lit d din ordonanta de urgenta 77/ 2009 pentru jocul de noroc alba neagra mai este valabil, dacă s-a schimbat codul ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal jocul cover the spot ? babasu12 babasu12 Buna ziua, am o nelamurire si cred ca dvs sunteti in masura ma lamuriti deoarece cunoasteti legea mult mai bine. AS dori sa aflu daca jocul \"cover the spot\" ... (vezi toată discuția)
Jocuri de noroc cristitotora cristitotora Detin o societate ce se ocupa cu jocuri de noroc. Dupa noile reglementari in domeniul jocurilor de noroc nu pot sa-mi permit sa mai functionez. As dori sa ... (vezi toată discuția)