avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... legal sau ilegal jocul cover the spot ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

legal sau ilegal jocul cover the spot ?

Buna ziua, am o nelamurire si cred ca dvs sunteti in masura ma lamuriti deoarece cunoasteti legea mult mai bine.
AS dori sa aflu daca jocul "cover the spot" este legal la noi in romania. sau daca imi puteti spune ce lege ma impiedica sa il joc in targuri si in balciuri. sau o lege care imi da dreptul sa il organizez
jocul este acesta : [ link extern ]
Mentionez ca in Art. 23 OUG 77/2009
Art. 23
(1) Constituie infracţiune fapta săvârşită de administratorul, directorul sau alt reprezentant legal al unei persoane juridice ori de o persoană fizică, după caz, de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc şi se pedepseşte cu închisoare de la un an la 3 ani sau cu amendă.
La punctul
d) organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri;

se bate cap in cap cu ce spun eu in sensul ca persoana care joaca efectiv ea este cea care se foloseste de dexteritatea pe care o detine.
Ma intereseaza sa stiu daca este considerat la noi in romania un joc de noroc sau de dexteritate.

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:21, 4 Mai 2017
Oricum ar fi trebuie sa va autorizati legal pentru desfasurarea acestei activitati, sens in care fie depuneti o petitie catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc in care solicitati lamuriri cu privire la problema dvs, fie va deplasati pana acolo si clarificati dubiul. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 77 / 2009 adelam31 adelam31 Vă rog sa-mi spuneți dacă art 23 lit d din ordonanta de urgenta 77/ 2009 pentru jocul de noroc alba neagra mai este valabil, dacă s-a schimbat codul ... (vezi toată discuția)
Jocuri de noroc cristitotora cristitotora Detin o societate ce se ocupa cu jocuri de noroc. Dupa noile reglementari in domeniul jocurilor de noroc nu pot sa-mi permit sa mai functionez. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața îmi puteți spune și mie va rog ce înseamnă ... Buba Cătălin Buba Cătălin Buna dimineața îmi puteți spune și mie va rog ce înseamnă infracțiuni la alte legi speciale alin.2 lit c din OUG 77/2009 mulțumesc (vezi toată discuția)