Buna ziua, am o nelamurire si cred ca dvs sunteti in masura ma lamuriti deoarece cunoasteti legea mult mai bine.
AS dori sa aflu daca jocul "cover the spot" este legal la noi in romania. sau daca imi puteti spune ce lege ma impiedica sa il joc in targuri si in balciuri. sau o lege care imi da dreptul sa il organizez
jocul este acesta :
[ link extern ]
Mentionez ca in Art. 23 OUG 77/2009
Art. 23
(1) Constituie infracţiune fapta săvârşită de administratorul, directorul sau alt reprezentant legal al unei persoane juridice ori de o persoană fizică, după caz, de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc şi se pedepseşte cu închisoare de la un an la 3 ani sau cu amendă.
La punctul
d) organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri;
se bate cap in cap cu ce spun eu in sensul ca persoana care joaca efectiv ea este cea care se foloseste de dexteritatea pe care o detine.
Ma intereseaza sa stiu daca este considerat la noi in romania un joc de noroc sau de dexteritate.