avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public, membru in asociatie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public, membru in asociatie

Buna ziua,

Un functionar public, poate fi membru fondator al unei asociatii cu scop social?
Ce functie poate detine in cadrul asociatiei si ce nu?
Care este minimul de patrimoniu care trebuie sa il ai la infiintare?

Va multumesc
depinde ce atributii are in fisa postului, acel functionar public.patrimoniul minim la infiintare, este echivalentul unui salariu minim brut pe tara garantat in plata ( 750 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rude asociatie carolmihai carolmihai buna ziua, doresc sa imi infiintez o asociatie, ca viitor presedinte ma pot asociat ca membru fondator cu fratele/tatal meu? (vezi toată discuția)
Salariul minim pentru cei cu studii superioare sacrieriu_mihaela2000 sacrieriu_mihaela2000 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. M-am angajat recent la o firma SC...SA a carui actionar majoritar este Primaria Municipiului. Am fost angajata in baza ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pe economie pentru vanzatori otto2007 otto2007 Buna ziua, As dori sa stiu care este salariu minim pe economie pentru vanzatori in prezent , potrivit legii si care este diferenta intre vanzator si lucrator ... (vezi toată discuția)