Buna ziua, lucrez cu carte de munca din octombrie , pe cartea de munca am salariu de 700 ron, dar l-am negociat la 800 ron, acum a venit o procedura ce trebuie semnata in care scrie ca de la 1 februarie se va mari salariul cu 50 ron adica 850 ron luati in mana si pe cartea de munca 750.
Acum doresc sa va intreb se aplica marirea si pe februarie cu martie sau din aprilie asa cum mi-a spus mie seful. Ca pe procedura scrie clar ca se va aplica de la 1 februarie chair daca ea este editata de la inceputul lui martie
Astept un raspuns,
Multumesc!
de la 1 februarie, obligatoriu, salarul e 750 lei. Cereti o adeverinta (ca cea pentru credit la banci - o luati de pe site-ul oricarei banci) si veti vedea cu ce salariu va ponteaza. Totusi, cei 750 lei reprezinta salariul brut, iar netul e undeva putin peste 500 lei. Atata timp cat angajatorul nu va trece in evidenta contabila tot salariul pe care il incasati, nu prea vad cum l-ati putea convinge sa va mai dea in plus in mana si cei 50 ron (care la randul lor se impoziteaza si se opresc contributii).