avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim pe economie

Buna ziua, lucrez cu carte de munca din octombrie , pe cartea de munca am salariu de 700 ron, dar l-am negociat la 800 ron, acum a venit o procedura ce trebuie semnata in care scrie ca de la 1 februarie se va mari salariul cu 50 ron adica 850 ron luati in mana si pe cartea de munca 750.
Acum doresc sa va intreb se aplica marirea si pe februarie cu martie sau din aprilie asa cum mi-a spus mie seful. Ca pe procedura scrie clar ca se va aplica de la 1 februarie chair daca ea este editata de la inceputul lui martie
Astept un raspuns,
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
raghina, utilizator
Cel mai recent răspuns: olan_andreea , utilizator 14:23, 21 Martie 2013
de la 1 februarie, obligatoriu, salarul e 750 lei. Cereti o adeverinta (ca cea pentru credit la banci - o luati de pe site-ul oricarei banci) si veti vedea cu ce salariu va ponteaza. Totusi, cei 750 lei reprezinta salariul brut, iar netul e undeva putin peste 500 lei. Atata timp cat angajatorul nu va trece in evidenta contabila tot salariul pe care il incasati, nu prea vad cum l-ati putea convinge sa va mai dea in plus in mana si cei 50 ron (care la randul lor se impoziteaza si se opresc contributii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este salariul minim aiai aiai pe care administratorul si asociatul unui SRL, care are studii superioare, ESTE OBLIGAT sa si-l dea? (in prezent are 700 lei brut) (vezi toată discuția)
salariu trecut pe notificarea de plata angelica82 angelica82 Buna ziua, Fac o notificare de plata firmei unde lucrez.Sunt insarcinata si momentan sunt in CM.Sunt angajata din Iulie 2013 cu salariul brut 800 lei ... (vezi toată discuția)
Salariul de bazã minim brut pe þarã garantat în platã în perioada iulie–decembrie este 850 lei lunar trandafir2 trandafir2 Conform http://static.anaf.ro/static/10/Vrancea/Cote-contrib-soc-2013.pdf VII. Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată - în luna ... (vezi toată discuția)