avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contributie pentru sanatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contributie pentru sanatate

Sunt pensionara si mi se retine contributie la sanatate.
Va rog sa-mi spuneti daca la venitul obtinut din inchirierea unui apartament am obligatia de a plati si contributie la sanatate in anul 2013.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:04, 21 Martie 2013
Daca aveti doar un imobil si nu ati incheiat mai mult de 3 contracte, nu aveti aceasta obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Contributia pt asigurari de sanatate Lascu Maria Lascu Maria 1. In prezent sunt pensionara, din martie 2010; 2. PFA din 2005, cu activitate doar in 2005 si f putin in 2006; 3.. Posed un apartament in care locuiesc si ... (vezi toată discuția)
Tva inchirieri persoana fizica suhoi suhoi Am un spatiu comercial proprietate personala (persoana fizica) pe care il am inchiriat catre o societate pentru suma de 100.000 EUR pe an. Contractul cu ... (vezi toată discuția)