avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de la inspectoratul scolar - SRL alte ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de la inspectoratul scolar - SRL alte forme de invatamant

Detin un SRL cu CAEN 8559 "alte forme de invatamant", care desfasoara activitatea la beneficiari, asadar nu are punct de lucru. Activitatea este in domeniul educatiei, mai exact programe educative pentru copii prescolari si scolari mici, care se desfasoara la sediile unor gradinite sau afterschool-uri private (exclusiv private) din Bucuresti.

As dori sa stiu daca am nevoie de o autorizatie din partea inspectoratelor scolare de sector sau din partea Ministerului Educatiei pentru a-mi desfasura activitatea in legalitate. Din cate am observat legislatia este ambigua, iar inspectorii se folosesc de aceasta pentru a face abuzuri de toate felurile, inclusiv mita.

Multumesc atnicipat.
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
CristinaGruia, utilizator

Alte discuții în legătură

Înființare "cresa" DayM DayM Bună ziua. Am un SRL pe cod caen Alte forme de invatamant nca prin care prestez servicii tip ateliere pentru copii. Împreună cu deținătoarea clubului ... (vezi toată discuția)
Reclamatie gradinita privata Madavl Madavl As dori sa stiu unde poate fi reclamata o gradinita privata fara autorizatie de functionare de la Ministerul Educatiei. Nu stiu exact unde sa ma adresez. Cumva ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)