avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie gradinita privata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie gradinita privata

As dori sa stiu unde poate fi reclamata o gradinita privata fara autorizatie de functionare de la Ministerul Educatiei. Nu stiu exact unde sa ma adresez. Cumva la primaria de sector?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madavl , utilizator 20:01, 26 Martie 2019
Daca gradinita nu este acreditata de catre MEN puteti sesiza acest minister sau Inspectoratul scolar judetean in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Sesizati Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar
[ link extern ]
Am vorbit la ISMB si mi-au spus ca daca gradi nu e in reteaua de institutii scolare, ei nu au ce face.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
Madavl, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obtine de la stat costul standard pe elev pentru o gradinita privata alexam1 alexam1 Buna ziua, inteleg ca odata cu acreditarea, dupa noua lege a invatamantului, o gradinita privata are dreptul sa primeasca de la stat costul standard pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la inspectoratul scolar - srl alte forme de invatamant CristinaGruia CristinaGruia Detin un SRL cu CAEN 8559 \\\\"alte forme de invatamant\\\\", care desfasoara activitatea la beneficiari, asadar nu are punct de lucru. Activitatea este in ... (vezi toată discuția)
Comisie abateri disciplinare minanika minanika Buna ziua, Sunt cadru didactic si in institutia in care functionez, un invatator a intrat in conflict cu majoritatea parintilor din clasa, prin urmare ... (vezi toată discuția)