avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cum se obtine de la stat costul standard pe elev ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cum se obtine de la stat costul standard pe elev pentru o gradinita privata

Buna ziua,

inteleg ca odata cu acreditarea, dupa noua lege a invatamantului, o gradinita privata are dreptul sa primeasca de la stat costul standard pe elev.
Unde se depune aceasta cerere si cine trebuie sa dea efectiv banii (ministerul invatamantului, ministerul finantelor, inspectoratele scolare, etc)?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:27, 9 Noiembrie 2011
[ link extern ]

la aceasta adresa gasiti detalii
dar este bine sa va adresati si inspectoratul scolar judetean

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie gradinita privata Madavl Madavl As dori sa stiu unde poate fi reclamata o gradinita privata fara autorizatie de functionare de la Ministerul Educatiei. Nu stiu exact unde sa ma adresez. Cumva ... (vezi toată discuția)
Lãmurire cu privire la decontarea cheltuielilor cu transportul elevilor CiuhatDoina CiuhatDoina Bună seara, sunt contabil la o şcoală, mă confrunt cu următoarea problemă, şi anume: ªcoala deţine microbuz şcolar(este în gestiunea şcolii), care ... (vezi toată discuția)
Detalii despre programul "a doua sansa" Alex_29 Alex_29 Buna ziua. As dori sa aflu cum se desfasoara acest program. Am citit deja documentele oficiale de pe website-ul ministerului educatiei dar inca am ... (vezi toată discuția)