avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Politia Economica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Politia Economica

Buna ziua. Am un magazin second hand si am avut astazi un control de la politia economica in urma caruia mi-au ridicat 8 produse second hand de firma adidas ,h&m,beneton,puma. Eu hainele le-am cumparat direct din Germania,am facturi ,certificate de dezinfectie,tot.E normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Calugar-Marius , utilizator 16:08, 22 Martie 2013
ce temei de drept si ce motivatie de fapt a fost inserata in pv
art 118 cp
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
Calugar-Marius, utilizator
scriu asa :
intrucat in cauza exista sesiziuni cu privire la faptul ca articolele de imbracaminte mai sus descrise sunt contrafacute , in sensul ca poarta o marca identica sau similara cu o marca inregistrata s-a procedat la ridicarea lor
atat
dar de unde pot ei sti daca e original sau nu ? un prod sh
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
Calugar-Marius, utilizator
este un abuz evident contrafacerea unui produs ce apartine unui brand se refera desigur la produsele noi, urmezasa formulati contestatie impotriva procesului verbal
temeiul de drept oricum nu coincide cu situatia de fapt, confiscarea are loc in situatiile prevazute de lit. a) - f) dar se indica in fapt contrafacerea brandulului respectiv.

Alte discuții în legătură

Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Import CrisaKK CrisaKK Buna ziua, Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt: 1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin haine firma popescuadrianacatalina popescuadrianacatalina sunt interesata sa cumpar haine de firma din diferite tari si sa mi infiintez magazin in romania.De exemplu haine de la Diesel,Kelvin Klein,Zara,H&M,Miss Sixty ... (vezi toată discuția)