avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere ANL si programul prima casa concomitent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere ANL si programul prima casa concomitent

Subiectul D are inchiriata o locuinta anl, iar intre timp isi achizitioneaza un apartament prin programul prima casa, fara insa a renunta la locuinta anl. In acest timp, subiectul D ia in spatiu in locuinta anl pe subiectul M caruia i-o si inchiriaza. Subiectul M are si el dosar pentru locuinta anl la primarie insa nu i s-a atribuit niciuna inca.

Intrebarea este aceasta: Ce pot face cei doi pentru ca locuinta ANL sa ii fie predata legal subiectului M? Este posibil acest lucru? Situatia actuala este legala?

Alte discuții în legătură

Acordare compensatie chirie mapn elf14 elf14 Buna ziua. De anul acesta locuiesc in chirie intr-un apartament anl, titularul de contract fiind logodnica mea, eu fiind trecut doar in fisa locativa, anexa la ... (vezi toată discuția)
Mutatie definitiva catalinpurice catalinpurice am o garsoniera inchiriata unei persoane si i-am facut mutatie cu viza de flotant. acum mi-a explicat ca are nevoie de mutatie definitiva pentru a avea mai ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)