avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mutatie definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mutatie definitiva

am o garsoniera inchiriata unei persoane si i-am facut mutatie cu viza de flotant.
acum mi-a explicat ca are nevoie de mutatie definitiva pentru a avea mai multe sanse in a obtine un apartament de la primarie, banuiesc ca ANL.
cu ce m-ar putea dezavantaja acest lucru pe mine si daca ar implica ceva
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:22, 23 Octombrie 2012
e, sanse are si asa cu viza de flotant, nu-i trebuie neaparat domiciliu stabil pt a obtine casa, daca avea domiciliu stabil, nu avea nevoie de locuinta de la ANL.
Teoretic nu ar ecum sa va dezavantajeze, practic, depinde de ce fel de om e.
Daca veti dori sa-l dati afara si nu vrea sa plece, numai cu ordin de evacuare o puteti face, nu-i veti putea retrage acordul de luare in spatiu cand veti dori, buletinul va fi valabil 10 ani.. mai ganditi-va, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita :(
Analizati cu responsabilitate eventualele consecinte ale acordarii acordului pentru domiciliu stabil
Nu este criteriu de departajare sau dezavantajare inexistenta domiciliului stabil pentru depunerea documentatiei pentru locuinta prin programul ANL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu emapetrov emapetrov Ma puteti ajuta cu cateva informatii legate de luarea in spatiu? Ma gandesc sa apelez la varianta ,,viza de flotant'', dar m-ar ajuta sa stiu si din punct de ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre flotant si primire in spatiu carmaw carmaw buna ziua, Mama mea( acum prea batrina ) are in prop o garsoniera pe care o inchiriaza de 5 ani la un cuplu=avem contract de inchiriere inregistrat dar nu au ... (vezi toată discuția)