avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

Buna seara ,
Astazi ar fi trebuit sa dezbatem , cei trei frati, mostenirea ramasa in urma decesului parintilor . EU , unul dintre cei trei mostenitori, am deschis actiunea de judecata,pentru succesiune,EU am testament din partea tatalui si tot EU am fost singurul care m-am prezentat,impreuna cu avocatul meu , acolo .
Ceilalti doi,nu numai ca nu s-au prezentat (asa cum au procedat, si in prima faza , la notar) , dar nu si-au desemnat nici cate un avocat care sa-i reprezinte .
Va intreb :
Ii afecteaza cu ceva aceasta atitudine,la posibilitatea de a fi "rezervatari",la averea pusa in discutie?
Dupa cate neprezentari consecutive se va putea lua o hotarare,in lipsa ?

Cu tot respectul , Petrica Leah

Alte discuții în legătură

Mostenire Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Incers sa va expun situatia cat mai clar si concret,sa pot primi un raspuns corect . Tata a decedat,de curand. In timpul vietii ... (vezi toată discuția)
Mosteniri Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Va consult in legatura cu o situatie,dupa decesul cumnatei mele (in anul 2009) ,care NU AVEA COPII : Sotul este in viata. Decedata ... (vezi toată discuția)
Parti rezervatare la mostenire Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, As dori sa ma clarific intr-o problema,la dezbaterea succesiunii. In timpul vietii,parintii au dat celor trei copii ai dumnealor,o mare ... (vezi toată discuția)