avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... executarea hotararilor judecatoresti si arbitrale in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

executarea hotararilor judecatoresti si arbitrale in materie comerciala

va rog, va implor chiar! am nevoie urgent, dar urgent de un refarat sau de material cu tema "executarea hotararilor judecatoresti si arbitrale in materie comerciala" va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: incepatorius , utilizator 19:18, 24 Februarie 2009
numai atat? :confused: resursa "internet" este vasta si fara limite.
va dorim succes
de 2 saptamani caut si sunt in crizaaaa :(((
ma ajuta cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila costel58 costel58 Care este termenul limita in care se poate solicita unui angajator executarea unei hotarari judecatoresti irevocabile intr-un conflict de munca ? (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva curtea de arbitraj - investire titlu executoriu marius_c marius_c Buna ziua! Am o hotarare pronuntata de Curtea de Arbitraj in favoarea societatii pentru care lucrez, cu drept de actiune in anulare in termen de 30 de zile de ... (vezi toată discuția)
Proces comercial vad vad Vreau sa intentez un proces comercial unui partener de afaceri,neserios si din cate stiu la procesele comerciale,ca mai am unul pe rol inceput anul ... (vezi toată discuția)