avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru. Obligatie de plata proprietar nou
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru. Obligatie de plata proprietar nou

am cumparat o solenza 1,4 mpi din 2005. in 5 martie 2013 sunt al patrulea proprietar masina a fost inmatriculata in 2012 de ultimul proprietar.pentru schimbare de proprietar mai platesc taxa de timbru?avand in vedere ca s-au efectuat transcrieri in 2006 si in 2012
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 10:12, 25 Martie 2013
Dacă s-a achitat taxa de poluare şi nu s-a restituit în baza unei hotărâri judecătoreşti, nu veţi mai plăti nici un timbru de mediu.
nu stiu daca in 08 12 2012 cand a fost transcrisa ultima oara taxa de poluare era in vigoare sau anulata .
Taxa a fost suspendata pana la 1 ianuarie 2013. Asadar nu aveti nicio "scapare". Daca vreti sa treceti masina pe numele dvs trebuie sa achitati timbrul :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto matey2000 matey2000 buna ziua am o intrebare ,recent am incheiat un contract de leasing trebuie sa mai platesc taxa de timbru daca am platit la inceputul contractului taxa de ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu savysb savysb Urmeaza sa achizitionez o masina, inmatriculata prima data in Romania in 2007. Citez: Conform reglementărilor legale privind timbrul de mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa: timbru de mediu Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,daca puteti sa mam lamuriti si pe mine cu ceva.Am citit pe un site in legatura cu taxa auto spunea acolo asa: \'\'Timbrul va fi plătit o singură ... (vezi toată discuția)