Buna ziua,
Am angajat de curand o persoana cu CIM pe durata nedeterminata, care era in somaj, este inca in perioada de proba.
Din pacate in curand se va desfiinta postul .
In ce conditii isi poate relua somajul : cu concediere art 65 (1) codul muncii sau cu notificare in perioada de proba art 31 (3) codul muncii?
cand am angajat-o nu se stia ca va avea loc o reducere de activitate...ar mai avea dreptul la 3 luni de somaj.
Multumesc!
1. In momentul in care a incheiat un CIM pe perioada nedeterminata i-a incetat plata indemnizatiei de somaj.
2. Ambele articole din Codul muncii ii permit sa beneficieze de indemnizatie de somaj dar acum trebuie sa aiba alte 12 luni stagiu de cotizare la somaj pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj.
3. Daca ati fi angajat-o pe perioada determinata de cel mult 12 luni atunci i se suspenda plata indemnizatiei de somaj si la incetarea de drept a CIM se relua plata indemnizatie de somaj de acolo de unde a ramas cand a incheiat CIM.
Somaj
cornelia36
Buna ziua!
Se poate relua indemnizatia de somaj dupa expirarea perioadei de proba dintr-un contract de munca cu perioada nedeterminata?Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)