avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatii fatä de Mamä
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatii fatä de Mamä

:PNora nu o mai vrea pe Soacrä än Ap.Spunänd cä nu mai primeste aer de cänd a venit ea care s a cumpärat cu cu ajutorul dänsei punänd o sumä de 15000eur.Fiul nu ia nici o mäsurä mai adecvatä se face cä nu aude!

Stimat forumist,
caracterizări precum - măgarul - nu pot fi primite pe forum.

Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
andreigrigoriu, moderator
What??? :-/
Deci care e subiectul?
Probabil ca doriti sa spuneti ca soacra care a contribuit la cumpararea apart.cu suma de 15.000 euro,sa isi recupereze banii daca se simte ca nora nu vrea sa o mai tina in apart.lor.

Asta doriti sa spuneti?
Nu ea vrea sä locuiascä än Ap.La care a contribuit.Atunci ea putea sä fie mai flexibilä dar acum nu mai poate.Cänd am nevoie e bine si cänd mä am aranjat nu mai creu sä stiu??
Mama contribuie cu suma de 15000 eur la cumpärarea unui Ap.cu 4Camere de 45000eur cu conditia:Cänd nu mai poate sä se äntretinä singurä La Casa ei sä vinä la Norä si Fiu än Ap.OK?
Nu!Numai dacä nu mai existä altä posibilitate?

Alte discuții în legătură

Mostenire costache1 costache1 sotul meu e singur la parinti ca sa ne dea casa soacra prin vazare cumparare cum trebuie sa facem actele ia ar avea pretentie la o camera dar actele sa ... (vezi toată discuția)
Un apartament donat de mama fiului se poate ulterior trece si pe numele sotiei? foxyvanila foxyvanila daca soacra a donat apartamentul fiului ei fara a trece in acte si nora se mai poate face ceva ca nora sa apara ulterior pe contract sau carte funciara astfel ... (vezi toată discuția)
Cat la suta sanse ? gi-jane2 gi-jane2 O femeie in varsta 77 ani (atunci), locuia cu fiul, nora si cei 2 copii ai acestora intr-un apartament cu 3 camere. Fiul, un alcoolic la vremea aia, e ... (vezi toată discuția)