avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim pe economie pentru vanzatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim pe economie pentru vanzatori

Buna ziua,
As dori sa stiu care este salariu minim pe economie pentru vanzatori in prezent , potrivit legii si care este diferenta intre vanzator si lucrator comercial
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:58, 26 Martie 2013
multumesc
otto2007 a scris:

va multumesc.
Lucratorul comecial poate lucra cu banii, adica poate incasa bani?

Depinde si de ce este prevazut in fisa postului ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de bazã minim brut pe þarã garantat în platã în perioada iulie–decembrie este 850 lei lunar trandafir2 trandafir2 Conform http://static.anaf.ro/static/10/Vrancea/Cote-contrib-soc-2013.pdf VII. Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată - în luna ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! As dori sa-mi spuneti si mie daca la calculul salariului minim garantat trebuie luate in calcul si tichetele de masa? Unde as putea gasi ... (vezi toată discuția)
Salariu andreeastef andreeastef buna seara,va rog frumos sa-mi spuneti cat reprezenta o ora de munca inainte de ultima majorare.multumesc (vezi toată discuția)