avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru productia de brichete de lemn ce e mai bine: ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru productia de brichete de lemn ce e mai bine: PFA sau AF?

Buna ziua!
Doresc sa imi deschid o afacere in domeniul productiei de brichete de lemn. Am o dilema: ce e mai bine sa deschid PFA sau AF? Locatia este domiciliul parintilor, alimentarea cu utilitati (energie electrica, apa) este pe numele parintilor.
Ce cod CAEN este pentru productia de brichete de lemn si ca sa le si vand imi trebuie alt cod? Mentionez ca eu o sa ma ocup de productie, dar si de distributie-vanzare.
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra!
Popescu Petre
Cel mai recent răspuns: Cosmin Isacescu , Avocat 13:19, 23 Februarie 2009
Pentru a simplifica modalitatea de plata a utilitatilor eu va recoman un AF dar sa stiti ca un PFA este mai personal avand in vedere ca dvs. sunteti singur in aceasta forma de societate comerciala.
In privinta codului CAEN va recomand sa va duceti la Oficul registrului comertului si sa va interesati acolo, in principiu va fi un cod principal (cel de productie de brichete) si restul secundare care sa includa si prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen intreprindere familiala: sunt permise mai multe coduri? CASIA46 CASIA46 Buna ziua, As dori sa stiu daca o intreprindere familiala poate functiona pe mai multe coduri CAEN ( prestari servicii catre populatie , comert ...) (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru prestari de servicii ,de catre un agent(i.i.,pfa,srl). cirivio cirivio Cod caen necesar pentru prestari de servicii ,de catre un agent(I.I.,PFA,SRL) pentru o firma cu obiect de activitate producerea ,distributia energiei electrice ... (vezi toată discuția)
In cadrul masurii 312 pot avea ca activitate secundarã distribuția de energie electricã provenitã din surse de energie regenerabilã ? Lazarec Lazarec Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)