avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functia de asistent sef farmacie - drogherie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functia de asistent sef farmacie - drogherie

Bună ziua,

Pentru înfiinţarea unei drogherii mi se solicită să am un asistent medical de farmacie şef. Salariata are un certificat de absolvire a cursurilor de postliceală de 2 ani pentru specializarea de asistent de farmacie şi este încadrată pe această funcţie cod cor 321301. Întrebarea mea este ce cod cor îi atribui eu acestei funcţii "Asistent medical de farmacie şef"?
Vă mulţumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
drogherie in mediu rural Dumia Dumia Buna ziua! De curand am terminat postliceala de asistenti de farmacie si as vrea sa deschid o drogherie la tara, cu fonduri neramburasabile. Ce conditii ... (vezi toată discuția)
Infiintare drogherie in mediul rural luminuta luminuta As vre sa stiu daca pot deschide o drogherie in mediul rural, daca nu mi-am finalizat inca studiile si ce personal poate fi angajat? (vezi toată discuția)