avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Drogherie in mediu rural
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Drogherie in mediu rural

Buna ziua! De curand am terminat postliceala de asistenti de farmacie si as vrea sa deschid o drogherie la tara, cu fonduri neramburasabile. Ce conditii trebuie sa indeplinesc si ce ar trebui practic sa fac? Am 35 de ani impliniti. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 14 August 2021
La prima întrebare,nu mi ați răspuns!
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
Dumia, utilizator
Societățile care au în obiectul de activitate comercializarea cu amănuntul a medicamentelor pot înființa drogherii.

Drogheria este condusă de un farmacist-șef sau de un asistent medical de farmacie șef. Poate fi farmacist-șef sau asistent medical de farmacie șef, farmacistul cu drept de liberă practică, membru al Colegiului Farmaciștilor din România, respectiv asistentul medical de farmacie cu drept de liberă practică, membru al Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor din România.

Drogheria funcționează numai în prezența a cel puțin unui asistent medical de farmacie sau a unui farmacist.

In speta, puteti infiinta dar nu o puteti conduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare drogherie in mediul rural luminuta luminuta As vre sa stiu daca pot deschide o drogherie in mediul rural, daca nu mi-am finalizat inca studiile si ce personal poate fi angajat? (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)