Buna ziua. am si eu o propblema cu un partaj. Ne-am casatorit la data de 07.09.2003 si am divortat in 2012. In timpul casatoriei am dobandit 2 imobile, care le-am cumparat din bani proprii. Data la care le-am cumparat a fost dupa 2 saptamani dupa incheierea casatoriei. Inainte de casatorie am fost in strainatate ani de zile si am trimis mamei bani ca sa cumpere aceste imobile. Unul l-a cumparat pe numele ei si pentru celalalt a dat ca si avans jumatate din suma. Dupa ce m-am casatorit, la doua saptamani, am trecut imobilele pe numele meu, dar ca si bunuri comune.pot dovedi contributia exclusiva? va multumesc
Dacă puteți dovedi contribuția exclusivă, instanta vă va atribui imobilele în intregime, fără plata unei sulte. Aveti acte sau martori care sa arate cele expuse?
contract de vanzare cumparare la notar. acte nu am , deoarece am trimis banii prin diferiti soferi. am martori care stiu ca am lucrat in strainatate si un copil in plasament caruia sotul i-a recunoscut ca am cumparat totul singura din bani proprii.
Divort
ContSters344083
Din pacate am ajuns unde nu as fi vrut niciodata.Casa este pe numele sotiei luata de parinti ei....dupa 7 ani de convietuire am ceva drepturi la partaj? Sau ... (vezi toată discuția)