avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Somatie reziliere contract televiziune prin cablu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Somatie reziliere contract televiziune prin cablu

Am renuntat la ctr de televiziune prin cablu deoarece am vandut apartamentul si firma de cablu a emis o factura cu o taxa de reziliere.Le-am trimis legea cu paragraful ce cuprinde clauza abuziva de plata a unei sume fixe contrar legii, si printr-o firma de recuperare, ma tot someaza la modul agresiv sa platesc suma de 127 lei.Ce sa fac? Nu inteleg de ce ei nu respecta legea????? Eu trebuie sa cedez ????

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom rusu68 rusu68 Buna ziua! Mama mea a vandut locuinta unde avea televiziune prin cablu de la Telekom, a reziliat contractul cu ei dar acestia au emis o factura de vreo 600 lei ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract - somatie de plata Mihaela Enache Mihaela Enache Am reziliat contractul in vara cu o firma de servicii prin cablu(depasind acel termen pentru care incheiasem contractul) si am apelat la serviciile de cablu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma servicii calcul incalzire pt apart cu repartitoare elenadove elenadove buna ziua, Reprezint o Asoc de Prop ce are incheiat un ctr cu o firma de servicii calcul sume incalzire prin citire repatitoare din anul 2006. avand in ... (vezi toată discuția)