avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract telekom

Buna ziua! Mama mea a vandut locuinta unde avea televiziune prin cablu de la Telekom, a reziliat contractul cu ei dar acestia au emis o factura de vreo 600 lei pe motiv ca s a efectuat rezilierea pana sa se termine contractul. Am rugamintea sa mi zica si mie un domn avocat daca este obligata sa plateasca aceasta factura sau conform legii este un abuz? Si daca intre timp va fi data unei firme de recuperare ce se poate intampla? Adica este obligata in final sa plateasca aceasta factura? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperatorii naravasi creditexpress IarmasunaCreditExpress IarmasunaCreditExpress Sunt in situatia in care ma suna abuziv o firma de colectare numita CreditExpress care imi explica ca fostul Telekom a vandut catre Orange Romania, care la ... (vezi toată discuția)
Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)
Doresc reziliere contract telekom ( persoana juridica) mobinstal mobinstal buna seara, desi sunt client Telekom ( mobil) doar de 3 luni , datorita serviciilor de proasta calitate, doresc rezilierea contractului . prin schimb de ... (vezi toată discuția)