avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Raport de Activitate pt. Unitate Protejata in cadrul ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Raport de Activitate pt. Unitate Protejata in cadrul unei Fundatii

Buna ziua,
in Raportul de Activitate pt. Unitatea Protejata din cadrul Fundatiei mi se cere:
Certificat constatator emis în temeiul art. 171 alin.(1) lit. b) din Legea nr. 359/2004 cu modificările şi completările ulterioare, eliberat de Oficiul Registrului Comerţului în cursul anului 2012 sau în ianuarie 2013 ( în cazul în care nu există certificat constatator emis în anul 2012) din care să reiasă activităţile şi locul desfăşurării acestora.

Am sunat la Registrul Comertului si dansii mi-au spus ca nu se ocupa de fundatii.

Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc Anticipat,
Dan Ghita.

Alte discuții în legătură

Pfa - infiintare salon coafura melikamy melikamy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Doresc sa infiintez un [b]salon coafura [/b]in propria locuinta (parter), unde voi desfasura ... (vezi toată discuția)
Cine imi inchide contractul de munca? alexandrina_cocos alexandrina_cocos Buna seara. Ma numesc Alexandrina Cocos. Am si eu o problema careia nu ii dau deloc de cap. Sunt in concediu crestere copil pana pe 13 septebrie 2013. Am fost ... (vezi toată discuția)
Completare in revisal georgianahandac georgianahandac buna seara ! am o asociatie sportiva ce are cui dar nu are cod caen vreau sa fac o angajare si in revisal imi cere cod caen ce ma sfatuiti sa pun ? (vezi toată discuția)