avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ajutor stat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ajutor stat

Buna ziua!!

Pot cere ajutor de stat pentru plata impozitului pe cladire deoarece este o investitie Sapard inregistrata la valoarea reala si conf.Cod fiscal art.286 ,primariile pot acorda scutire sau facilitati .Mentionez ca este vorba de o pensiune in zona turistica iar prin aceasta investitie am creat locuri de munca .Care este cadrul legal sau daca exista alta lege prin care as putea beneficia de reducere ,conf. Legii 153/2011 nu pot cere deoarece investitia s-a finalizat in 2009,sau da??
Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Reducere impozit Melanka Melanka Buna ziua!! Pot cere ajutor de stat pentru plata impozitului pe cladire deoarece este o investitie Sapard inregistrata la valoarea reala si conf.Cod fiscal ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit apartament Getutzaa Getutzaa am achizitionat la inceputul anului un apartament ce era scutit de impozit datorita faptului ca acesta s- a izolat prin asociatie. Scutirea incepea de anul ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozite si taxe locale starsiti starsiti Buna ziua, De 4 ani am un venit brut de 500 lei avind contract de munca cu timp partial. Pot sa cer scutire de impozite si taxe locale ? Daca da cum ... (vezi toată discuția)