avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Acordarea tichetelor de masa in sanatate
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Acordarea tichetelor de masa in sanatate

buna ziua! unitatea ne spune ca este o problema cu acordarea tichetelor de masa(ambulanta). ca s au bagat in acelasi buget cu salariile, ca trebuie sa se dea un articol special pentru a putea incadra legal acordarea tichetelor de masa... nu inteleg nimic. tichetele se acorda in continuare conform legii 142/1998? sau sunt modificari. nu am gasit nimic lamuritor. multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:03, 3 Aprilie 2013
Cititi acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare tichete de masa emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplineasca o firma pentru a acorda tichete de masa angajatilor. Am citi legea 142/1998 - Legea ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat ca si salariatii institutiei noastre sa beneficieze de aceste tichete de masa ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Toti salariatii din cadrul institutiei publice in care lucrez vor sa beneficieze de bonuri de masa. Institutia publica are angajati doar ... (vezi toată discuția)
Reintegrare vbdiro vbdiro Am avut CIM abuziv desfacut, am castigat in instanta-inclusiv la Curtea de Apel, la reintegrare mi-au fost acordate drepturile salariale-au fost virati banii ... (vezi toată discuția)