avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANALIZE MEDICALE pentru asistent farmacist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANALIZE MEDICALE pentru asistent farmacist

Buna ziua ! Sunt asistent farmacist si am deschis propria mea drogherie , deocamdata nu am bagat cartea de munca , si as dori sa stiu ce analize trebuie sa fac . Multumesc!

Alte discuții în legătură

Termin in august postliceala de asistent medical generalist cosminaclosca cosminaclosca Buna ziua!As dori sa stiu daca as putea sa-mi deschid eu un magazin naturist ca si afacere familiala si sa lucrez eu ca si asistent medical generalist?Adica sa ... (vezi toată discuția)
drogherie in mediu rural Dumia Dumia Buna ziua! De curand am terminat postliceala de asistenti de farmacie si as vrea sa deschid o drogherie la tara, cu fonduri neramburasabile. Ce conditii ... (vezi toată discuția)
Infiintare drogherie in mediul rural luminuta luminuta As vre sa stiu daca pot deschide o drogherie in mediul rural, daca nu mi-am finalizat inca studiile si ce personal poate fi angajat? (vezi toată discuția)