avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare gresita?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare gresita?!

Buna ziua!
Nelamurirea mea: sunt licentiata in Asistenta Sociala si sunt angajata (functionar public) in cadrul unei primarii (oras cu 700 locuitori) pe domeniul asistentei sociale. Sunt angajata la aceasta institutie din iulie 2005 si in preyent am un salariu de incadrare de 1008 lei (net, primesc 722), fara propriri si fara alte retineri (in afara de cele impuse de lege-Somaj, CASS, CAS). E totul in regula?Adica sigur nu s-a strecurat o greseala de incadrare sau calcul pe undeva?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 12:19, 29 Martie 2013
Salariul net pentru 1008 lei brut este 746lei, in conditiile unei deduceri personale de 240lei.
(cu 10.5% CAS 106lei, CASS 5.5% 55lei, somaj de 0.5% 5 lei si impozit pe salariu de 96lei)
Poate mai aveti o cota pentru sindicat? Sau tichete de masa (acestea fiind impozabile)?
In ceea ce priveste incadrarea si stabilirea salariului brut cu sporuri, sunt foarte importante prevederile contractului individual de munca, sau cel existent la nivel de ramura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare bonuri de masa midadu midadu As vrea sa stiu cum se impoziteaza bonurile de masa.Suma aferenta acestora se aduna cu venitul brut din care se calculeaza 0,05% somaj, 10,5 % pensii si 5,5 % ... (vezi toată discuția)
Despre deducere mihaelaionita mihaelaionita am salariul minim p economie 700 ron, care sunt deducerile si cu cat ar trebui sa raman dupa aceste retineri? multumesc mult (vezi toată discuția)
Contabilitate salarii mihaita 28 mihaita 28 am o carte de munca la un privat pe care mio platesc lunar sunt cu un salariu minim pe economie si as dori mai exact cat plateste lunar pentru mine incluse ... (vezi toată discuția)