avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... La ce distanta de strada se poate construi?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

La ce distanta de strada se poate construi?

Am un teren cu o casă batraneasca de 210 m,cu vedere la două strazi.vreau sa stiu la ce distanţă de stradă se poate construi?
Cel mai recent răspuns: m_dumi , utilizator 22:41, 29 Martie 2013
Depinde cat timp doresti sa reziste casa,pt ca din cauza masinilor de mare tonaj o sa ai crapaturi in casa tot timpul.

Interventie moderator
[EDITAT] regulamentul forumului nu permite reclama - directa sau indirecta - fara acordul administratorului forumului - pct. 2.11. Ofertele de colaborare etc se fac prin mesaje private. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013
trope_doi, utilizator
in mod normal trebuie sa va adresati biroului de urbanism din cadrul primariei de care apartineti. respectand cadrul legal distanta fata de strada la care se poate construi difera in functie de amplasamentul in zona( rural, urban ), dar si de planul de urbanism general si planul de urbanism zonal. tot de la biroul de urbanism obtineti si procentul de ocupare al terenului ( POT ), care va da informatii despre suprafata pe care o puteti construi, in functie de suprafata terenului, avand in vedere faptul ca mai aveti o constructie cu o amprenta la sol de 210 mp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren extravilan in teren intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot construi o casa pe un teren extravilan. Mai exact: am un cumparat un teren extravilan, care este la strada ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Masuratori cadastrale amisilisteanu amisilisteanu Buna seara, Ma intereseaza cum se face o masuratoare corecta a amprentei la sol a unei case. Se masoara pana la zidul casei sau amprenta cuprinde si soclul ... (vezi toată discuția)