avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Durata minima contract punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Durata minima contract punct de lucru

Salutare,

As dori sa stiu, in cazul in care exista asa ceva, care este durata minima, ceruta de ONRC, ce trebuie sa fie stipulata in contractul de inchiriere spatiu in contextul deschiderii unui punct de lucru.

Nu am auzi pana acum de asa ceva si nu cred ca exista, am cautat peste tot si nu am gasit informatii referitoare la asta.

Mentionez ca am incheiat un contract pe 6 luni cu sublocatarul si mi-a spus ca la Registru i s-a precizat ca termenul este "prea scurt"... nu stiu ce inseamna prea scurt, prea lung in viziunea lor. oricum la ei totul e relativ.

va multumesc!
Paste Fericit pt cei ce-l sarbatoresc maine :yeah:

Cel mai recent răspuns: kokoshocate , utilizator 10:07, 30 Martie 2013
kokoshocate a scris:

Salutare,

Nu am auzi pana acum de asa ceva si nu cred ca exista, am cautat peste tot si nu am gasit informatii referitoare la asta.

Nu ati gasit pentru ca nu exista un astfel de termen limita.
Un punct de lucru se deschide pe perioada efectuarii anumitor lucrari, care se pot finaliza in 6-8-N luni.
Poate fi o gaselnita a locatorului sa va forteze sa incheiati contractul pe o perioada mai mare, dar nu cred ca ORC-ul i-a imputat ca termenul este prea scurt.

exact. ma gandeam si eu la posibilitatea asta.

Nu ati gasit pentru ca nu exista un astfel de termen limita.
Un punct de lucru se deschide pe perioada efectuarii anumitor lucrari, care se pot finaliza in 6-8-N luni.
Poate fi o gaselnita a locatorului sa va forteze sa incheiati contractul pe o perioada mai mare, dar nu cred ca ORC-ul i-a imputat ca termenul este prea scurt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere spatiu Ramona24 Ramona24 Salut! iN C ONTRACTUL CADRU DE INCHIRIERE SUNT STABILITE ANUMITE CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA LA RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)
Mutarea sediului social sau deschidere punct de lucru Cris2005 Cris2005 Detin o firma care are sediul social si un punct de lucru in sectorul 6. Doresc sa deschid un nou punct de lucru in sectorul 5.Tinand cont de faptul ca punctul ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)