avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare autoturism distrus
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare autoturism distrus

buna ziua,am avut un accident in belgia,in urma caruia masina mi-a fost distrusa in proportie de peste 50%,asa k am semnat pentru a o trimite la fier vechi.cei de la firma de tractari au spus k nu pot da masina daca nu au actele in original,dar mi le vor trimite impreuna cu certificatul de distrugere al masinii.dupa 2 luni am primit un mail cu copiile actelor si cu certificatul de distrugere,iar cand le-am dat telefon mi-au spus k actele originale s-au distrus impreuna cu masina,asa este legea in belgia.eu mai am o masina perfect identica,difera doar culoarea si anul,este mai noua cu un an decat cea distrusa,pot face recarosarea doar cu ajutorul actelor sau pot sa-mi recuperez taxa de inmatriculare pt a inscrie cealalta masina?sau sa ma duc sa o scot din circulatie,pt a nu mai plati impozit?va multumesc

Alte discuții în legătură

Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Documente auto retinute, recarosare auto? csokatu77 csokatu77 Am fost prins cu masina (opel astra 2000) cu numere din spania, verificarea expirata. Mi-au luat toate actele spaniole, si mi-au dat o dovada cu drept de ... (vezi toată discuția)
Radiere Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Am avut o dacie veche din 1998 anul fabricației, am dus-o la un centru de fier vechi tăiată în bucăți acolo mi sa eliberat o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)