avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Documente auto retinute, recarosare auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Documente auto retinute, recarosare auto?

Am fost prins cu masina (opel astra 2000) cu numere din spania, verificarea expirata.
Mi-au luat toate actele spaniole, si mi-au dat o dovada cu drept de circulatie 14 zile.
Intrebarea mea este, daca gasesc acte RO pt aceasta masina,pot sa recarosez cumva?sau neaparat trebuie sa-mi recuperez documentele spaniole?
Cel mai recent răspuns: csokatu77 , utilizator 13:18, 5 Martie 2013
evident trebuie sa recuperati actele originale spaniole, acestea atesta dreptul de proprietate si datele de identitate ale autoturismului, cu o dovada de circulatie nu se poate face recarosare
Pentru recarosare auto sunt necesare documente de provenienta componente noi
Recarosarea necesita parcurgerea unor etape speciale la RAR care este unica autoritate care poate omologa si intocmi documente legale care sa ateste modificarile operate asupra auto
Aveti nevoie de toate actele originale pentru recarosare,daca nu rezolvati problema in cateva zile sa recuperati actele,aceste se trimit in spania si nu pot fi recuperate decat de propietarul care este trecut.
multumesc pentru raspunsuri.
stiu ca se trimit in spania,dar fara acte nu pot sa rezolv nici verificare sa-mi recuperez actele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrebare recarosare borsan62 borsan62 se poate schimba caroserie masina in ce conditii si cu ce taxe? (vezi toată discuția)
Recarosarea unui autovehicol lovit in strainatate uvi uvi - am o mare problema...ieri seara sotia mea a facut un accident (fara victime) pe un drum de tara ...acident soldat din fericire doar cu avarierea ... (vezi toată discuția)
Recarosare auto Logofat Logofat Am o masina mitsubishi lancer cu motor 1.3 din anul 1998 cu sasiul rupt. Detin toate actele. Intrebarea ar fi care este procedura de recarosare, si daca se ... (vezi toată discuția)