avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dreptul de a selecta clientii in propriul magazin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dreptul de a selecta clientii in propriul magazin

am un magazin din care mi-au fost furate produse, am aflat care sunt vinovatii dar pana politia investigheaza cazul vreau sa nu ii mai primesc in magazin, care este solutia?????
multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:45, 31 Martie 2013
Supravegheaţi mai atent magazinul sau categoria de cetăţeni pe care îi suspectaţi de furt atunci când aceştia se află în magazin. Nu puteţi să interziceţi intrarea în magazin pe anumite criterii discriminatorii, până la proba contrarie chiar şi cei pe care îi suspectaţi sunt prezumaţi a fi nevinovaţi.
Să sperăm că nu vom ajunge niciodată să avem magazine în Europa unde să scrie la intrare accesul interzis anumitor categorii de cetăţeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire - am vrut sa vand produse furate, ce mi se poate intampla? letitialety letitialety buna ziua. am cumparat si eu niste produse (pile de unghii mai exact)de la o persoana care lucreaza la fabrica unde se produc si nestiind ca sunt furate de ... (vezi toată discuția)
Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt pe nedrept in supermarket Empeg Empeg Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra pentru ca am mare nevoie de sfaturile unui expert. Intr-o dimineata am mers la[ editat ]cu un prieten sa cumpar niste ... (vezi toată discuția)