avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Informatii despre acreditarea unei scoli
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Informatii despre acreditarea unei scoli

Stimati membri,

La ce institutie trebuie sa merg pentru a afla daca o scoala de asistente medicale (infirmiere) este acreditata si daca diploma obtinuta este recunoscuta in Marea Britanie? Care sunt formalitatile pentru a afla aceasta informatie? Cui trebuie sa ma adresez?

Mentionez ca este vorba despre o asociatie din Iasi care are centre in mai multe judete, dintre care si "Centru de studii european din Falticeni"

[ link extern ]

Informatia o pot afla din Falticeni, Iasi sau Bucuresti referitor la acreditare????

Astept raspunsul dumneavoastra urgent
Cu stima,
Loredana

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 31 Martie 2013
Puteti sa va adresati Agenţiei Române de Asigurare a Calitãţii în Învãţãmântul Preuniversitar
E-mail: aracip@medu.edu.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de dans dance4_lif3 dance4_lif3 Buna!as vrea sa infiintez o scoala de dans(street-dance) si nu stiu ce acte am nevoie pentru infiintarea unei scoli de dans,pentru c nu am atestat de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! m.am înscris astăzi la facultatea centrul internațional ... IULIANA26. IULIANA26. Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior \"Tehnoeconomia Europeana\", dar tot astăzi am ... (vezi toată discuția)
Furnizori de formare profesionala boholt boholt Buna ziua! Problema mea este urmatoarea. Daca eu, ca peroana fizica am urmat un curs de formator prin Ministerul Culturii, ma intereseaza daca pot sa obtin o ... (vezi toată discuția)