avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de inmatriculare retinut, lipsa mentiuni in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de inmatriculare retinut, lipsa mentiuni in PV

Bun gasit. Am urmatoarea intrebare:

In cazul in care mi s-a retinut certificatul de inmatriculare al autoturismului, iar acest lucru nu este mentionat (bifat in procesul verbal) desi mi s-a inmanat o dovada inlocuitoare, pot contesta procesul verbal pentru un viciu de procedura?

De asemenea mi s-a solicitat rovinieta in interiorul localitatii. Am specificat acest lucru in PV.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia certificatului de inmatriculare? VictorIS VictorIS Buna ziua, Certificatul imi este retinut de catre Politie pentru lipsa rovinieta de doua luni. Din pacate procesul verbal nu a ajuns la frma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, pv incomplet citizen333 citizen333 Buna ziua! Recent mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate. Problema este ca domnul agent nu a prea avut chef de discutii cu ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita cnadnr pentru circulatie cu autoturism vandut din 2010 unei firme de dezmembrari Razvan_Moldoveanu Razvan_Moldoveanu Buna ziua, Ma aflu in fata unei situatii care din punctul meu de vedere este aberanta: In data de 22.10.2010 am vandut un autoturism unei firme ce se ocupa ... (vezi toată discuția)