avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat contract de vanzare cumparare 1974
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat contract de vanzare cumparare 1974

Buna ziua.De unde se poate obtine un duplicat al unui contract de vanzare cumparare apartament din 1974 si cu ce documente si costuri?Mai detinem doar copii simple ale acestui act.
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 16:37, 3 Aprilie 2013
Mergeti la Camera Notarilor care a preluat arhiva fostelor notariate de stat, luati o copie conforma cu originalul apoi la un notar care va va intocmi duplicatul.
Va multumesc Apartamentul a fost cumparat de la fostul ICRAL.
Atunci mergeti la arhive probabil la DAFi si solicitati de acolo un duplicat.
Am ajuns la Romconfort.Am achitat o taxa si mi s-a spus ca ei pot sa-mi elibereze o copie conforma cu originalul.Este aceasta valabila in fata autoritatilor care solicita documentul respectiv ca dovada?.Cand spun Autoritati ma refer la Primarie care trebuie sa rezolve un dosar de deapagubiri pe legea 10.
Da. este valabil

Alte discuții în legătură

Pierdut contractul de la apartament galosh galosh Am tot cautat sfaturi pentru pasii care trebuiesc urmati in cazul pierderii/distrugerii a contractului de la apartament, si nu am gasit. Apelez aici ca poate ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte apartament Codrin83 Codrin83 Buna ziua,parintii mei au pierdut toate actele de la apartament cand s-au mutat si nu mai detin nici macar o copie a acestora.Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Actele casei pierdute Lavi. N Lavi. N Bună ziua, apartamentul în care locuiesc este pe numele părinților care sunt decedați iar succesiunea nu este făcută iar eu nu mai găsesc actele ... (vezi toată discuția)