avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actele casei pierdute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actele casei pierdute

Bună ziua, apartamentul în care locuiesc este pe numele părinților care sunt decedați iar succesiunea nu este făcută iar eu nu mai găsesc actele originale ale casei, am doar copie legalizată. Îmi puteți spune, vă rog ce am de făcut și ce îmi trebuie pentru a scoate actele originale? Apartamentul este în București. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:44, 29 Februarie 2020
Buna seara,
Daca acea casa este cumparata de la ICRAL atunci intrebati la primaria de sector cum se numeste acum institutia care o inlocuieste si unde sunt arhivele.
Mergeti acolo si obtineti duplicate.
Daca este o casa cumparata prin notariat atunci mergeti la camera notarilor publici si veti lua duplicate.
Daca nu va descurcati solicitati ajutorul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin un duplicat dupa actul de proprietate ddaria_2008 ddaria_2008 Buna ziua, sunt casatorita si despartita in fapt, am un imobil dar actele au ramas la sot si nu imi pot face buletin de identitate care urmeaza sa expire, nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu documente ratacite marshanna marshanna Buna ziua, In urma cu un cateva luni am acceptat la notar o succesiune dupa mama mea, care cuprinde un apartament. Acum doresc sa dezbat succesiunea (sunt ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune in instanta Pavel Florina Pavel Florina Suntem 5 frati ( 3 de tata si 2 de mama) , un apartament pe numele bunicii paterne, tatal decedat cu 2 ani inaintea bunicii ( a mamei lui ), noi fratii de mama ... (vezi toată discuția)