avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am un cont in afara tarii intr-un offshore...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am un cont in afara tarii intr-un offshore...

Am un cont intr-un paradis fiscal de mai bine de 5 ani lasat mostenire la bunicul meu. Acum vreau sa ma duc sa imi transfer banii in tara, sa ii investesc in altceva. Nu am nici un act doveditor de unde am banii aceia, nici in testamentul bunicului. Este vorba despre o suma maricica... peste 100.000 euro. Cu cine am discutat mi au spus toti ca nu imi pot face cont bancar in Romania si sa tin banii aici, sa ii scot sa fac ce vreau cu ei... pe motiv ca mii blocheaza fiscul. Eu as fi dispus sa platesc si impozit 16% ca sa stau linistit. Doar ca nimeni nu mia spus o integrare legala. Care este solutia? Daca imi fac card bancar si tin contul tot in paradisul off-shore... si scot sume mari de la bancomat risc ceva? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cont deschis in strainatate puncuskaa puncuskaa daca deschid un cont in strainatate fiscul blocheaza si poe acel cont? la un cont deschis in romania blocheaza aproximativ dupa 2 luni...la un cont deschis in ... (vezi toată discuția)
Bna seara crystyboss crystyboss Am o intrebare.Am fost la o banca unde am cardul sa-mi scot salariul.Bancomatul la care am fost avea o problema.Eu aveam pe card 1750 Ron.Am dat sa scot 1750 ... (vezi toată discuția)
Popriri alex214 alex214 buna, am si eu o nelamurire sa va explic de la inceput. pe 24 decembrie, verisoara mea, mia trimis banii folosind transfer elecronic din contul ei bancar ... (vezi toată discuția)