daca deschid un cont in strainatate fiscul blocheaza si poe acel cont? la un cont deschis in romania blocheaza aproximativ dupa 2 luni...la un cont deschis in strainatate dureaza mai mult?
Fiscul roman nu are acces la conturile din strainatate asa usor cum o face in Romania.
Nu cunosc procedurile, dar e o idee de a nu-ti bloca activitatea. Sincer, nu m-am gandit la asta pana acum. Si gandesc asta ca un contribuabil onest care vede cum fiscul blocheaza firme, fara discernamant, provocand panica.
situatia este urmatoarea...am obtinut un contract de munca in franta..in 15 septembrie trebuie sa plec iar salariul voi primi pe card....din pacate am o datorie de peste 10000 lei la finante si stiu din experienta ca dupa 2-3 luni fiscul blocheaza contul (desi incepand cu 28 februarie nu are voie sa blocheze numai dupa instiintarea datornicului) si sincer sa fiu nu am chef sa las acasa familia sa lucrez si toti banii sa fie "confiscat" de finante....si m-am gandit sa descid un cont bancar in ungaria...poate voi avea noroc