avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont deschis in strainatate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont deschis in strainatate

daca deschid un cont in strainatate fiscul blocheaza si poe acel cont? la un cont deschis in romania blocheaza aproximativ dupa 2 luni...la un cont deschis in strainatate dureaza mai mult?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:37, 15 August 2014
Fiscul roman nu are acces la conturile din strainatate asa usor cum o face in Romania.

Nu cunosc procedurile, dar e o idee de a nu-ti bloca activitatea. Sincer, nu m-am gandit la asta pana acum. Si gandesc asta ca un contribuabil onest care vede cum fiscul blocheaza firme, fara discernamant, provocand panica.
situatia este urmatoarea...am obtinut un contract de munca in franta..in 15 septembrie trebuie sa plec iar salariul voi primi pe card....din pacate am o datorie de peste 10000 lei la finante si stiu din experienta ca dupa 2-3 luni fiscul blocheaza contul (desi incepand cu 28 februarie nu are voie sa blocheze numai dupa instiintarea datornicului) si sincer sa fiu nu am chef sa las acasa familia sa lucrez si toti banii sa fie "confiscat" de finante....si m-am gandit sa descid un cont bancar in ungaria...poate voi avea noroc
Deschideti contul in Franta si dati-le celor de acasa un card. Vor putea extrage bani de la orice bancomat din Romania.

Nefiind infractor, si suma e mica, nu va va urmari fiscul roman pana acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont bancar fara instiintare puncuskaa puncuskaa ce pot sa fac sa evit blocarea contului fara instiintare? finantele trebuie sa ma anunte daca vor bloca contul cu 30 de zile inaintea blocarii..(ceea ce nu a ... (vezi toată discuția)
Somarea fiscului sa se respecte legea puncuskaa puncuskaa cum pot sa \\"amenint\\" fiscul sa nu blocheze contul meu numai dupa voi fi anuntat ca contul va fi blocat si sa respecte termenul de 30 de zile? (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie-conturi bancare blocate puncuskaa puncuskaa sunt dublu cetatean (roman-maghiar) cu datorii la finante si cu contiri bancare blocate...daca deschid un cont in ungaria ca cetatean maghiar va fi blocat si ... (vezi toată discuția)