avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Somarea fiscului sa se respecte legea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Somarea fiscului sa se respecte legea

cum pot sa "amenint" fiscul sa nu blocheze contul meu numai dupa voi fi anuntat ca contul va fi blocat si sa respecte termenul de 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 15:05, 21 August 2014
Apeland la serviciile unui avocat! Cu simplul cetatean nu sta nimeni de vorba, este trimis la ,,plimbare" de functionarii incompetenti dar si impertinenti. Marea majoritate sunt numiti politic, au ,,spate" cum se spune si ii doare undeva de noi, asta chiar si atunci cand gresesc. Si gresesc...si inca mult!
Ultima modificare: Joi, 21 August 2014
DlGoe, utilizator
si avocatul sa mearga la finante si sa someze? sau in instanta?
Depinde! Poate doar soma, poate si sa actioneze in instanta fiscul, repet, depinde de ,,stadiul" in care se afla tarasenia. Nu va faceti griji, stie avocatul cum sa procedeze!
P.S. Sincer, eu daca as banui ca ma pot trezi cu contul/conturile blocat(e) mi le-as goli. Apoi singura grija sa-mi fie unde-mi tin banii :giggle:
ma duc la lucru in strainatate si salariul va fi virat pe cont......vreau sa aman cat mai mult blocarea contului ca sa pot sa stau cat mai mult dincolo
Cand am lucrat in strainatate mi-am deschis cont la o banca de acolo. Acum multe s-au schimbat, banuiesc ca sunteti sofer, firma cu sediul in Romania, angajat in Romania, dar lucrati in strainatate, stiti despre ce struto-camila vorbesc.
Ideea este ca semnand un act cu avocatul prin care acesta sa va reprezinte si achitandu-i un onorariu, acesta, avocatul, va poate apara interesele chiar daca sunteti plecat din tara.
P.S. Angajatorul va cere un numar de cont unde sa va vireze banii. Trebuie musai sa fiti titularul contului?! Daca e titular al contului X sau Y, parintii, un bun amic, cineva in care sa aveti incredere (e greu, stiu!).
Ultima modificare: Joi, 21 August 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu hd76avr hd76avr Este prima data cand am o poprire de salariu ( de la FISC) si , tot pt. prima data, intampin o problema deosebita care demonstreaza faptul ca Romania este tara ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj Flo2009 Flo2009 Buna ziua tuturor, Sunt casatorita de 14 ani si am 2 copii minori(11 ani si respectiv 8 ani).IN ultimii 2 ani relatia cu sotul meu s-a deteriorat si deorece ... (vezi toată discuția)
De unde stie anaf sa imi popreasca exact conturile BraveHeart BraveHeart ...nu mi s-a intamplat pana acum, dar ne paste pe toti ! Daca au o amenda, somatie, ceva neplatita ... cetatenii se pot trezi cu conturile blocate ! Corect ... (vezi toată discuția)