avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Blocare cont bancar fara instiintare
Discuție deschisă în Executare silită

Blocare cont bancar fara instiintare

ce pot sa fac sa evit blocarea contului fara instiintare? finantele trebuie sa ma anunte daca vor bloca contul cu 30 de zile inaintea blocarii..(ceea ce nu a fost indeplinit)unde gasesc textul de lege care se refera la acest argument si daca deschid iarasi un cont ce pot sa fac sa evit blocarea acestuia...
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:47, 14 August 2014
www.avocatnet.ro/content/art...
Legea este terorie, in practica se fac abuzuri.
si nu se poate face nimic? am sa obtin un contract de munca de 4 luni in franta iar salariul voi primi in cont bancar...ma tem ca dupa 2 luni ma trezesc cu contul blocat(ceea ce e aproape sigur)....sincer sa fiu nu am chef sa las acasa familia si sa lucrez ca sa achit datoriile la finante....
puncuskaa a scris:
si nu se poate face nimic?

Ba da, ori achitati datoria ori contestati in instanta (plus contestatia prealabila la fisc) daca va simtiti nedreptatit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont deschis in strainatate puncuskaa puncuskaa daca deschid un cont in strainatate fiscul blocheaza si poe acel cont? la un cont deschis in romania blocheaza aproximativ dupa 2 luni...la un cont deschis in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt abuz in serviciu al executorului marianapruteanu marianapruteanu Buna ziua.Pe data de 2 februarie am primit o instiintare de executare silita pt suma de 3900 de lei,cu blocarea contului de salariu.In 3 februarie am pus in ... (vezi toată discuția)
Blocare conturilor bancare de catre stat la persoana juridica Stefan_pers Stefan_pers Buna ziua, Problema a inceput in 2010 cand dupa prestarea unor servicii unei alte firme nu am fost platiti.E vorba de suma de 1800euro.Dupa aceasta gaura ... (vezi toată discuția)