avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum inceteaza suspendarea exercitarii profesiei de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum inceteaza suspendarea exercitarii profesiei de avocat?

Buna ziua! Va rog frumos imi puteti spune si mie cum trebuie sa procedez sa ma reactivez in avocatura, ca in prezent sunt suspendata ca avocat.
Totodata, as vrea sa stiu daca un avocat, in afara de a incheia un contract de asistenta juridica, poate incheia si altfel de contracte cu un cabinet parlamentar.

Alte discuții în legătură

Gazduire sediu social - birou avocat viorel_dn viorel_dn Buna ziua, Avand in vedere ca societatea la care lucrez isi va muta sediu social (fara activitate) intr-un birou de avocatura , in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Licitatie sau nu dorinv dorinv O societate comerciala cu capital de stat vrea sa contracteze serviciile unui cabinet de avocatura. Este nevoie de licitatie sau nu? am inteles ca nu e nevoie ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)