avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... licitatie sau nu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

licitatie sau nu

O societate comerciala cu capital de stat vrea sa contracteze serviciile unui cabinet de avocatura. Este nevoie de licitatie sau nu? am inteles ca nu e nevoie de licitatie ca ar exista prevedere legala....Ajutati-ma cu aceasta informatie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:22, 21 Iulie 2009
Nu este nevoie de licitatie, deoarece cabinetul de avocatura, prin avocatii sai, se comporta ca niste angajati. Trebuie incheiat insa un contract de asistenta juridica intre cabinet si societate, fie pe perioada determinata/nedeterminata, fie pe perioada un proces.
serviciile de asistenta juridica sunt exceptate expres de la aplicarea OG 34/2006.
Puteti sa imi indicati unde se stipuleaza asa ceva. Ar fi de un real ajutor.
Multumesc.
art. 13 si art. 16 din OUG 34/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie servicii de consultanta juridica Clara1950 Clara1950 Care este modalitatea de achizitie a unui contract de consultanta juridica. Contractul poate fi incheiat cu un cabinet individual de avocatura?? (vezi toată discuția)
Contractele de asistenta juridica-exceptate de la procedura prevazuta de oug 34/2006 privind achizitiile publice? ali1103 ali1103 Buna dimineata! Daca se vrea incheierea unui contract de asistenta si consultanta juridica intre un cabinet de avocat si un serviciu public(constituit la ... (vezi toată discuția)
Organizare licitatie de catre o societate comerciala Lizzette Lizzette Buna ziua, Va rog, as dori sa stiu daca o societate comerciala cu capital privat poate organiza o licitatie. Respectiva licitatie se organizeaza in cadrul ... (vezi toată discuția)