avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renta viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renta viagera

Buna ziua,
va rog sa ma consiliati in aceasta problema.
tatal meu detine 2 ha de pamant pentru care primeste renta viagera de 100 euro anual.In anul 2012 nu a primit acesti bani desi stampila a fost facuta corespunzator.Dupa mai multe investigatii telefonice la Bucuresti si agitatie la centrul local APIA de care apartine am descoperit ca viza electronica a fost stearsa " din greseala" sau???? Daca s-a vazut ca eu -in calitate de fica ma agit si fac cercetari s-a procedat la analiza cazului si s-a remediat greseala numai ca am fost asigurata telefonic ca tatal meu isi va primi banii insa numai cand i se vor trimite banii pentru anul urmator- adica anul acesta prin luna octombrie-noiembrie-decembrie chiar.Va intreb: este normal asa si daca sunt indreptatita sa cer totusi ceva - un document stampilat si inregistrat la ei prin care sa ma asigure ca se vor trimite si banii din anul trecut?ca sa nu mai vb de comisioane si penalizari care nu se iau in calcul in cazul lor...daca ar fi fost invers situatia(adica sa le datorez eu bani lor) sigur as fi avut parte de asa ceva.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Renta viagera madavas madavas Buna ziua, va rog sa ma consiliati in aceasta problema. tatal meu detine 2 ha de pamant pentru care primeste renta viagera de 100 euro anual.In anul 2012 ... (vezi toată discuția)
Plata rentei viagere agricole in anul 2012 Dutcusioan Dutcusioan Nu au fost facute platile pentru renta viuagera agricola aferenta anului2011 desi suntem in 28 noembrie 2012. Se mai fac plati ? Cand?De ce se intarzie ? Sau ... (vezi toată discuția)
Renta viagera jambormagdalena jambormagdalena eu am contract si carnet la renta viagera,acuma am mostenit 0,93 ha pamant,am vandut,si sant curioasa,daca mai pot inregistra la Apia Bihor,ca sa mai primesc ... (vezi toată discuția)