avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... renta viagera
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

renta viagera

eu am contract si carnet la renta viagera,acuma am mostenit 0,93 ha pamant,am vandut,si sant curioasa,daca mai pot inregistra la Apia Bihor,ca sa mai primesc si dupa ei ceva suma de bani,multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:31, 9 August 2012
Stiu ca vizarea carnetelor se face pana la 31 august pentru anul 2011.
Mergeti la Apia Bihor cu actele si va informeaza ei, sau dati un telefon.
Adresele sunt:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot mosteni un teren dat cu renta viagera? Mihaela Costica Mihaela Costica Mama mea care a murit in decembrie 2022 a avut in posesie un teren agricol extravilan pe care timp de 17 ani a incasat o renta viagera anuala. Eu sunt unic ... (vezi toată discuția)
Buna seara. se mai acorda renta viagera pentru terenurile agricole? cristy1110 cristy1110 vreau sa stiu si eu daca se mai plateste renta viagera pentru terenurile agricole si cat este aceasta , per hectar sau mai stiu eu cum... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- renta viagera dorinacon dorinacon Buna seara. Va rog frumos sa imi explicati din continutul legii 247/2005 titlul \\" renta viagera\\"si a altor norme privind aceasta, cand beneficiez ( in ce ... (vezi toată discuția)