avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRLD obiect de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRLD obiect de activitate

Buna ziua,
Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711?
Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea srld daca ai producţie sau comercializare de armament, muniţii,
explozibili, tutun, alcool,etc.
multumesc
Cel mai recent răspuns: mariusctc , utilizator 22:09, 19 Martie 2015
Nu vă uitaţi în listă, uitaţi-vă în OUG nr. 6 din 2011, lista este altceva, nu are nici o treabă cu SRL-D.
Nu se poate 4711, folositi "4719.Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare" si "4729 Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate".

Sa nu depasiti 5 coduri CAEN.

Daca doriti sa faceti o terasa, restaurant... si sa vindeti "si" bauturi adaugati si "5610 Restaurante" , cunosca caz concret, au accesat si AFN.

App. pe 22.4 incepe sesiunea!

Bafta
Concret:
Eu am infiintat o cafenea, pe codul 5610 restaurante-principal, secundare 4711 si 5630, acum in urma unui control spun ca nu am avut voie sa vand alcool, la infiintare au spus ca nu este exclus......var sa ma amendeze!
Ce fac?
Va repet, 4711 pe SRL-D nu aveti cum sa aveti!!!

Nu "bateti toba" pe ideea ca aveti cafenea(se asimileaza cu terasa, carciuma), dvs aveti restaurant, activitatea dvs principala este in alimentatie publica... vine lumea... mananca... nu aveti carciuma! Pe linga mancare puteti vinde pe CAEN 5610 si un vin, o bere, un paharel de tarie(pe post de digestiv :D) ideea care este, dvs nu comercializati bauturi alcoolice nu vine omul sa ia o naveta de bere pt acasa, 2 sticle de votca si 5 litrii de vin.... A se intelege foarte clar diferenta !
Buna seara,

Detin si eu un SRL-D si am la activitate principala grupa 472.
Eu as vrea sa vand tuburi pentru tutun, foite, aparate de rulat tigari, masinute de injectat si tabachere.
La obiecte secundare am trecut de la 4721 pana la 4724 si mai am 4778. Pot sa vand pe codul 4778 aceste articole? Ca 4726 nu m-a lasat sa il pun de la ONRC.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)