Fac parte dintr-o asociere in participatiune. Firma care tine contabilitatea este din Bucuresti firma mea este din Constanta. Cum trebuie facut plata impozitului pe profit?
Plateste firma care tine contabilitatea intregul impozit?
Sau in baza deconturilor facute intre firme isi plateste fiecare impozitul la autoritatea de care apartine?
Cei de la CECAR din Constanta ne-au spus ca fiecare isi plateste impozitul separat insa contabilul asociatului meu sustine contrariul. Nu stiu ce sa fac si unde as putea avea un raspuns indiscutabil.
Fiscalitate
reghine
stimati colegi, am o problema care ma pune in mare incurcatura. suntem doua cabinete de avocat asociate. in urma unui control fiscal inspectorii au acreditat ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.