avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prescriptia executarii pedepsei - conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prescriptia executarii pedepsei - conducere fara permis

Buna ziua. As mai dori o lamurire.
Deci , mandatul a fost pus in aplicare de autoritatile Italiene iar urmaritul a fost retinut timp de 3 zile pentru identificare si audiere in fata judecatorului , iar dupa audiere asistata de avocat din oficiu , si refuzand predarea catre autoritatile Romane , a fost pus in libertate imediat , cu conditia ca de doua ori pe saptamana sa se prezinte la centrul de politie di raza carui apartine si sa semneze un formular de prezenta.Aceasta punere in libertate a fost justificata cu documente, cum ar fi , contract de munca pe perioada indeterminata, contract de casa, contract de credit bancar, contracte gaz, lumina, telefon, etc.
Situatia dureaza de cca trei saptamani, se prezinta , semneaza si pana in prezent liniste deplina. Avand in vedere ca mandatul a fost emis prin hotarare definitiva in februarie 2009 , si conform raspunsului primit anterior , cum ca perioada de prescriere este de 5+1ani , asta insemnand ca abia in 2015 acest mandat sa se prescrie.
V-as ruga sa-mi spuneti daca in cazul implinirii termenului de prescriere mai trebuie redeschis cazul pentru cererea de anulare a mandatului de catre un avocat angajat al inculpatului , care sant procedurile de extradare , care sant posibilitatile ca acesta , daca va fi nevoie sa-si poata executa pedeapsa in tara de rezidenta ,si alte proceduri pentru a finaliza si prescrie acest mandat.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Condamnat in romania, pot executa in italia? maria43 maria43 as dori sa stiu daca un cetatean roman este condamnat definitiv pe teritoriul romaniei poate sa faca detentie pe teritoriul italiei fiind retinut in italia, ... (vezi toată discuția)
Condamnare romania, proces in italia vasilicastefan vasilicastefan Buna ziua, Fratele a meu fost condamnat in Romania pentru coducere fara permis.Pronuntarea definitiva a sentintei a fost data in timp ce el era plecat in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a dovedi ispasirea pedepsei in alta tara solcancc solcancc Am nevoie de ajutor! Am avut de ispasit o pedeapsa in romania de care nu am stiut pana nu m-au oprit carabinieri. Am cerut sa nu fiu extradat si am reusit sa ... (vezi toată discuția)