avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice membrii comisieie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

membrii comisieie

Membrii comisiei unei licitatii sunt remunerati????
Cel mai recent răspuns: oana roxana , utilizator 22:40, 13 Martie 2009
Nu! Am făcut și eu parte din una și nu s-a platit. în schimb răspunderea e foarte mare pe procedură!
O sa va contrazic. Eu am fost de mai multe ori presedinte. Toti membrii au fost remunerati cu o valoare egala cu cea a unui salariu mediu pe economie impozabil. Acum am gasit pe cineva care a gasit in lege un articol mai avantajos. Daca vreti mai multe detalii.. va pot informa
Daca ave'i un temei legal m-ar interesa fosarte mult si pe mine. Eu am fost membru intr-o comisie de licita'ii pe achizitii publice in baza og 34. va multumesc
bianca_k39 a scris:

O sa va contrazic. Eu am fost de mai multe ori presedinte. Toti membrii au fost remunerati cu o valoare egala cu cea a unui salariu mediu pe economie impozabil. Acum am gasit pe cineva care a gasit in lege un articol mai avantajos. Daca vreti mai multe detalii.. va pot informa

Sunt direct interesata de legislatia privind remunerarea membrilor comisiilor de licitatie. Va rog daca se poate sa ne comunicati legislatia in domeniu.
Va multumesc !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme referitoare la achizitiile publice mitica1955 mitica1955 potrivit art.3 alin1 din HG nr.925/2005, se arata ca orice autoritate contractanta , are un compartiment specializat pentru aztribuirea contractelor de ... (vezi toată discuția)
Remunerare membrii comisiei de atribuire mefistos mefistos Buna ziua As dori sa stiu daca OUG 34/2006 sau HG 925/2006 face vreo referire la remunerarea membrilor comisiilor de licitatie publica sau daca lasa la ... (vezi toată discuția)
Membri comisie licitatie publica pentru atribuþii contracte achiziþii publice sorinaccio sorinaccio Bună ziua , Aş dori să ştiu dacă unul sau mai mulţi consilieri locali , respectiv Comisia Economică din cadrul Consiliului Local pot face parte ca ... (vezi toată discuția)